i mirëpritur

Ne jemi te specializuar në prodhim xhami për shumë vite, me cilësi të mirë dhe çmim mjaft konkurrues, të vendosura në Kinë, ka të plotë zinxhir produkte të qelqit furnizimit, mund të pranojë porosi dhe të prodhojnë qelqe.
 • Custom Box Color

  Custom Box Color

  Ne kemi një fabrikë bashkëpunuese që mund të pranojë porosi dhe prodhuar kuti me ngjyra të lartë, të mesëm dhe të ulët të klasës dhe kuti dhuratë.
 • Custom Glass Cup

  Custom Glass Cup

  Ne kemi një ekip të plotë të projektimit që mund të pranojë qelqi me porosi dhe prodhimit mostra
 • Custom Logo

  Custom Logo

  Ne kemi një shumëllojshmëri të logos procesin e shtypjes, lazer, vizatim dore, pjekje temperaturë të lartë, electroplating, ekran mëndafshi, etj
WhatsApp Online Chat !