YiWu shuang bei glasswork Co, .Ltd

Yiwu Shuangbei parusahaan glassware mangrupakeun hiji parusahaan glassware pisan profésional, sarta geus di widang ieu leuwih 15years.

Simkuring boga kantor sirah kami di Yiwu, sarta geus tilu pabrik, salah anu lokasina di Yiwu teuing, dua pabrik sejen anu di Shanxi,

nu pangbadagna pabrik lukisan leungeun dina Cina teuing.

Anyar, Shuangbei diliwatan Sedex Inok pabrik. Inspectors ti SGS pisan senang jeung pabrik urang jeung muji eta kami ka

paling beberes jeung bersih pabrik gelas anjeunna dilongok.

parusahaan urang ogé celebrates ulang kami 10 taun di 2015. Dina raraga keur pabrik urang pikeun boga ngembangkeun badag, 

kami invested runtuyan mesin, kayaning mesin otomatis semprot, mesin electroplated, etching tur mesin sandblasting.

Nambahkeun Produk Anyar Weekly

Urang mayar teuing perhatian dina ngamekarkeun produk anyar jeung sampel. Simkuring boga rupa béda produk anyar unggal minggu, teu ukur sababaraha new-

ngawangun gelas jelas, tapi ogé sababaraha electroplated, leungeun-dicét na sandblasted item.

Kdu jeung Ragam Mesin mun Ngabéréskeun perlu anjeun

pabrik gelas sorangan urang bisa nyieun barang mesin-dipencet jeung sungut-ditiup. Kanggo sababaraha proyék urgent, lamun perlu muka hiji mouth- anyar

ditiup kapang, urang can rengse sampel dina tujuh poe jeung mesin-dijieun molds, urang peryogi ngeunaan 18 poé.

Urang ogé diaku hiji sanggeus perlakuan pabrik nu boga mesin canggih, nu tiasa ngalakukeun electroplating, lukisan leungeun, percetakan silkscreen, 

Warna nyemprot, etching na sandblasting, 

sangkan bisa rengse sampel jeung karya seni anjeun dina tujuh poe.

nilai core Shuangbei urang: kajembaran, jasa, inovasi, profési.

Candak sincereity salaku yayasan, customer heula, layanan heula, terus inovasi, ngungudag tina profesi, timer transcend, ngahontal kana kahayang silih antara kami & customer.

 


Pos waktos: Jul-31-2018

WhatsApp Online Chat !