Tentang Kami

Yiwu Shuang bei Glasswork Co., Ltd.

Urang narékahan pikeun kaunggulan, pamutahiran konstanta sarta inovasi, geus komitmen sangkan urang "customer trust" jeung "pilihan mimiti rékayasa asesoris mesin merek" suppliers. Milih kami, babagi kaayaan win-win!

Yiwu Shuang bei Glasswork Co., Ltd.

YIWU shuangbei parusahaan produk kaca diadegkeun taun 2006, sarta geus husus di manufaktur kaca, design sagelas jeung ngolah kaca keur sapuluh taun. parusahaan urang keukeuh konsép produksi sains, manajemén ketat tur tetep innovating, dina taun panganyarna, éta geus ngembangkeun jadi salah sahiji pausahaan kaca pangalusna di Cina. produk parusahaan teu ngan ngahontal wilujeng sumping konsumén Asian na konsumén Australia, tapi ogé ngawangun babarengan jangka panjang jeung sawatara pausahaan di Éropa sarta Amérika. Kusabab ngaronjatna bisnis taun anyar, parusahaan urang kudu ngawangun pabrik anyar dina shanxi na Diwanohkeun canggih manufaktur jeung ngolah equipments, urang ogé nyetél tim design profésional nyieun sababaraha layanan kayaning applique, ukiran, warna semprot, sandblasting, emas pikeun ngaronjatkeun nilai produk konsumén urang, ieu sangkan aranjeunna langkung kalapa di pasar. produk parusahaan kaasup produk jieunan kayaning goblet, kaca cai, vas, plat kaca, ketel, candlestick, anggur jsb, sarta rupa-rupa produk wangunan mesin: Likur cup, cup leutik, cup cai, bir bodo, ketel, ashtrays, jsb

Éropa kalér
%
Éropa kidul
%
Éropa kulon
%
Asia Tenggara
%
Aprika
%
Amérika Tengah
%
Amérika Kalér
%
pertengahan Wétan
%

sakabéh produk parusahaan urang kudu lulus SGS, FDA, BV sarta uji LFGB, lengkep bisa mastikeun kaamanan sarta practicability dina pamakéan. Urang janji; urang make kualitas-kelas munggaran, layanan alus teuing, kerjasama aktif, dina bursa trust anjeun pikeun ngawangun mangsa nu bakal datang caang urang babarengan. Yiwu shuangbei parusahaan produk kaca nyaéta parusahaan profésional nu husus dina manufaktur produk gelas, urang boga sistem manajemen kualitas lengkep ilmiah. Yiwu shuangbei parusahaan produk kaca gaduh reputasi alus di Cina, haneut babaturan wilujeng sumping datangna ti dunya nepi ka didatangan ku parusahaan urang na ngawangun bisnis kalawan kami.
Jumlah 0579-85011919 fax:: telepon 0579-89940449



WhatsApp Online Chat !