YiWu Shuang bei xhami Co.

Kompania Yiwu Shuangbei qelqe jemi një kompani shumë profesionale qelqe, dhe kanë qenë në këtë fushë gjatë 15years.

Ne kemi zyrën tonë qendrore në Yiwu, dhe kanë tre fabrika, një është e vendosur në Yiwu shumë, një tjetër dy fabrika janë në Shanxi,

të cilat janë më të mëdha fabrikë pikturë dore në Kinë too.

Kohët e fundit, Shuangbei kaluar auditimit fabrikë SEDEX. Inspektorët nga SGS janë shumë të kënaqur me fabrikën tonë dhe vlerësoi se ne jemi

më të pastra dhe të pastër fabrika qelqi ai vizitoi.

Kompania jonë gjithashtu feston 10 vjetorin tonë në vitin 2015. Në mënyrë për fabrikën tonë që të ketë një zhvillim të madh, 

kemi investuar një seri e makinave, të tilla si makinë automatike llak, makinë electroplated, gravurë dhe makina sandblasting.

Duke shtuar ri Produkte Weekly

Ne i kushtojmë shumë vëmendje në zhvillimin e produkteve të reja dhe mostra. Ne kemi lloje të ndryshme të produkteve të reja çdo javë, jo vetëm disa re-

formë syzet e qartë, por edhe disa, artikuj electroplated pikturuar me dorë dhe sandblasted.

Mobiluar me makina të ndryshme për të përfunduar nevojat tuaja

Fabrika jonë qelqi vet mund të bëjë artikuj makinë-presion dhe goja e çelur. Për disa projekte urgjente, nëse keni nevojë për të hapur një mouth- re

lulëzim myk, ne mund të përfundojë mostra në shtatë ditë dhe për moulds makinë-bërë, ne kemi nevojë për rreth 18 ditë.

Ne edhe vetë një fabrikë pas trajtimit që ka makina të avancuara, të cilat mund të bëjë electroplating, pikturë dore, shtypje silkscreen, 

ngjyra spërkatje, gravurë dhe sandblasting, 

kështu që ne mund të përfundojë mostra me artwork tuaj në shtatë ditë.

Vlerat Shuangbei s kryesore: sinqeritetin, shërbimit, risi, profesion.

Merrni sincereity si themel, konsumatorit të parë, shërbimi i parë, vazhdimisht risi, ndjekje të profesionit, vetë-kaloj, duke arritur me dëshirën e përbashkët mes nesh dhe klientit.

 


Ora Post: Jul-31-2018

WhatsApp Online Chat !