Yiwu Shuang bei glasswork Co, .Ltd

Yiwu Shuangbei perusahaan barang perusahaan barang banget profesional, lan wis ing lapangan iki liwat 15years.

We kudu kantor kita ing Yiwu, lan wis telung pabrik, siji dumunung ing Yiwu banget, loro pabrik liyane sing ing Shanxi,

kang paling gedhe pabrik lukisan tangan ing China banget.

Bubar, Shuangbei liwati Sedex audit pabrik. Inspektur saka SGS seneng banget karo kita pabrik lan ngalembana sing kita

paling apik lan resik pabrik kaca kang dibukak.

Our company uga mengeti kita 10 taun ing 2015 Supaya kita pabrik duwe pembangunan amba, 

kita nandur modhal seri mesin, kayata mesin otomatis semprotan, mesin electroplated, etching lan mesin Sandblasting.

Nambahake Produk New Weekly

We mbayar manungsa waé akeh ing ngembangaken produk anyar lan conto. We kudu macem-macem produk anyar saben minggu, ora mung sawetara new-

shaped kaca tingal cetha, nanging uga sawetara electroplated, tangan-dicet lan sandblasted item.

Pepak karo Various Mesin to Complete kabutuhan

pabrik kaca dhewe kita bisa nggawe item mesin-dipencet lan tutuk-diunekake. Kanggo sawetara proyèk urgent, yen perlu mbukak mouth- anyar

diunekake jamur, kita bisa rampung conto ing pitung dina lan kanggo mesin-digawe cetakan, kita kudu bab 18 dina.

Kita uga duwe sawise perawatan pabrik kang mesin majeng, kang bisa nindakake listrik, lukisan tangan, printing Silkscreen, 

werna uyuh, etching lan Sandblasting, 

supaya kita bisa rampung conto karo kriya ing pitung dina.

angka inti Shuangbei kang: ikhlas, layanan, inovasi, Profesi.

Njupuk sincereity minangka dhasar, customer pisanan, layanan pisanan, saya inovasi, nguber saka Profesi, poto-Transcend, sik njongko ing kepinginan Teknologi antarane kita & customer.

 


Post wektu: Jul-31-2018

WhatsApp Online Chat !