Babagan awake dhewe

Yiwu Shuang Bei Glasswork Co., Ltd.

Kita usaha kanggo keunggulan, dandan pancet lan inovasi, tekad nggawe kita "customer dateng" lan "pilihan pisanan engineering aksesoris machinery account" supplier. Milih kita, nuduhake kahanan Win-Win!

Yiwu Shuang Bei Glasswork Co., Ltd.

Yiwu shuangbei produk perusahaan kaca iki diadegaké ing taun 2006, lan wis specialized ing Manufaktur kaca, desain kaca lan Processing kaca kanggo sepuluh taun. Our company nandheske konsep produksi ilmu, Manajemen ketat lan tetep ningkatake, ing taun anyar, wis dikembangaké dadi salah siji saka perusahaan kaca paling apik ing China. perusahaan ora mung entuk sambutan saka pelanggan Asian lan pelanggan Australia, nanging uga mbangun kerjasama long-term karo sawetara perusahaan ing Eropah lan Amérika. Amarga saka nambah bisnis ing taun anyar, kita perusahaan duwe mbangun pabrik anyar ing Shanxi lan Ngenalaken majeng Manufaktur lan Processing Alat, kita uga bisa nyiyapake tim desain profesional kanggo nggawe sawetara layanan kayata manik, ukiran, werna semprotan, Sandblasting, emas kanggo nambah ing Nilai saka produk pelanggan kang, iki nggawe wong liyane competitive ing pasar. perusahaan kalebu produk Ponggawa kayata Goblet, kaca banyu, vas, piring kaca, ceret, cagak lampu, anggur etc, lan macem-macem jinis produk bangunan mesin: omben-omben tuwung, tuwung cilik, tuwung banyu, bir mug, ceret, ashtrays, etc.

Eropah lor
%
Eropah kidul
%
Eropah kulon
%
Asia Kidul-Wétan
%
Afrika
%
Amerika Tengah
%
Amerika Utara
%
Mid East
%

kabeh perusahaan kita duwe pass SGS, FDA, BV lan test LFGB, rampung bisa njamin keamanan lan practicability dienggo. Kita janji; kita bakal nggunakake kualitas-kelas kapisan, layanan banget, kerjasama aktif, ing ijol-ijolan dateng kanggo mbangun mangsa padhang kita bebarengan. Yiwu shuangbei produk perusahaan kaca punika perusahaan profesional kang specialized ing Manufaktur produk kaca, kita duwe sistem manajemen kualitas rampung ngelmu. Yiwu shuangbei produk perusahaan kaca duwe reputasi apik ing China, anget kanca sambutan teka saka kabeh donya kanggo ngunjungi perusahaan kita lan mbangun bisnis karo kita.
Nomer 0579-85011919 fax:: Telephone 0579-89940449



WhatsApp Online Chat !