Welcome

We spesialis ing glasswork kanggo akèh taun, karo kualitas apik lan rega cantik competitive, dumunung ing China, wis chain produk kaca sumber lengkap, bisa nampa adat lan gawé barang.
  • Custom Box Warna

    Custom Box Warna

    We duwe pabrik pengusaha sing bisa nampa adat lan gawé kothak werna dhuwur, medium lan kurang bahan lan kothak hadiah.
  • Piala Kaca Custom

    Piala Kaca Custom

    We duwe tim desain lengkap sing bisa nampa kaca adat lan produksi conto
  • Logo Custom

    Logo Custom

    Kita duwe macem-macem logo proses printing, laser, drawing tangan, baking suhu dhuwur, listrik, layar sutra, etc.